Klaverjastournooi De Voorn

Tijdens het winterseizoen 2015-2016 heeft Hengelsportvereniging De Voorn een klaverjastournooi georganiseerd voor al haar leden en introduceƩs.
De opening van het clubgebouw van de vereniging in april 2015 maakte het mogelijk om in de wintermaanden naast het vissen ook andere activiteiten te organiseren.
De afgelopen winter werden acht competitiewedstrijden gespeeld steeds op een woensdagavond. De zes hoogste uitslagen telden mee voor de eindoverwinning.

Winnaar van het seizoen 2015-2016 werd Robert Hoogenkamp.

Het voornemen van de kaartcommissie is om ook in het winterseizoen 2016-2017 een klaverjascompetitie te organiseren.